Houten jaloezieën kopen? Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum is expert op het gebied raamdecoratie

Een natuurlijke en warme raamdecoratie, die toch ook een beetje strak is? Houten jaloezieën zijn het dan helemaal voor jou. Voor welke houtkleur en lamelbreedte kies jij? Voor meer advies over horizontale houten jaloezieën ben je van harte welkom bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Image slide

Houten jaloezieën koop je bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor jouw interieur én je creëert snel de gewenste sfeer.

Rozing Wonen en Dromen bezit een grote collectie houten jaloezieën. Deze staan garant voor een warme en natuurlijke sfeer in jouw huis of bedrijfspand. Zeker in een moderne woonstijl komen houten jaloezieën goed tot zijn recht.

Wil je meer informatie of advies over houten jaloezieën? Kom eens langs bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum. We helpen je graag verder.


Bekijk de jaloezieën collectie

Houten jaloezieën bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Houten jaloezieën worden helemaal naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk.

Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Rozing Wonen en Dromen laat je graag alle mogelijkheden zien.

"Laat je inspireren in onze showroom in Heiloo en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Houten jaloeziën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes

Wil jij graag houten jaloezieën in jouw badkamer?

Geen probleem!

De basic lamellen lijken op hout en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een passende oplossing.

Wil je meer informatie over toepassingen van de verticale lamellen in jouw huis? Neem dan contact op met Rozing Wonen en Dromen.


Maak een afspraak met Rozing Wonen en Dromen

Brandveilige en vlamvertragende houten jaloezieën in Heiloo

Rozing Wonen en Dromen bezit vlamvertragende jaloezieën van hout voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze jaloezieën voldoen uiteraard volledig aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom naar onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Rozing Wonen en Dromen in Heiloo adviseert je graag.