Duorolgordijnen kopen? Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum is expert op het gebied raamdecoratie

Heel precies de lichtinval regelen kun je met duo rolgordijnen. De horizontale banen die transparant of verduisterend zijn kun ten opzichte van elkaar draaien zodat de lichtinval verandert. Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum laat je graag de mogelijkheden zien.

Image slide

Duo rolgordijnen vind je in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum bij Rozing Wonen en Dromen

Een duo rolgordijn is een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten.

Meer informatie over duo rolgordijnen geven we je graag bij Rozing Wonen en Dromen.


Bekijk de collectie Duo rolgordijnen

Duo rolgordijn, op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor een duo rolgordijn. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren.

Op die manier is er voor iedere ruimte het juiste duo rolgordijn te vinden. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

'Laat je inspireren in de showroom van Rozing Wonen en Dromen'


Laat je inspireren

Trendy raamdecoratie in regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Het duo rolgordijn is de trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen Rozing Wonen en Dromen in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Heiloo of maak een afspraak.


Maak een afspraak met Rozing Wonen en Dromen

Brandveilige, vlamvertragende duo rolgordijnen bij Rozing Wonen en Dromen

Rozing Wonen en Dromen bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij je de diverse mogelijkheden laten zien.

Meer informatie? Kom langs bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo. Wij laten je graag het volledige assortiment zien!