Merk logo

New Sity collectie bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

De New Sity collectie brengt een eigentijdse, moderne uitstraling gecombineerd met een hoge kwaliteit en een uitstekend zitcomfort. Bij Rozing Wonen en Dromen te Heiloo vind je alle New Sity modellen. Zitmeubelen van Nederlands fabricaat, die voor jou op maat gemaakt worden.

Image slide
New Sity collectie
Ontdek de New Sity collecite bij Rozing Wonen en Dromen

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

New Sity staat voor een collectie zitmeubelen van Nederlands vakmanschap. De hoogwaardige materialen die worden gebruikt zijn bepalend voor jarenlang zitplezier.

Goede basis
Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste en meest betrouwbare constructie kan worden gegarandeerd.

Goede vering
Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Het comfort is in veel gevallen aan te passen aan jouw wensen!


Maak een afspraak

Voor jou op maat gemaakt!

Rozing Wonen en Dromen biedt met de New Sity collectie de mogelijkheid om je bank of fauteuil voor jou op maat te leveren.

Alle banken en fauteuils kunnen worden uitgevoerd:

- Met aanpasbare zithoogte

- Verstelbare zitdiepte door middel van schuifzitting

- Verschillende rughoogtes

- Verkrijgbaar in vele leder- en stofcombinaties

Ook het zitcomfort kan naar jouw wens worden uitgevoerd, met een steviger of zachter zitcomfort.

'New Sity: betaalbare kwaliteit en perfecte service en garantie.'

Combineer verschillende materialen

Met de New Sity collectie vind je bij Rozing Wonen en Dromen niet alleen de mogelijkheid om de meubelen op jouw maat te laten maken. Ook kan je kiezen uit een grote collectie stof- en lederkwaliteiten in vele kleuren. Helemaal op maat, en helemaal jouw smaak, alles is mogelijk!

Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze uit deze vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen de New Sity modellen uitgevoerd worden in stof of leder, ook een combinatie van beide is mogelijk. Bijvoorbeeld de rug en zit in stof, met de armen en romp in leder. Zo wordt jouw meubel nog persoonlijker.

'Nederlands vakmanschap, voor jou op maat gemaakt!'Neem voor meer informatie contact op met Rozing Wonen en Dromen