Merk logo

Bonaparte tapijt kun je kopen bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Bij Rozing Wonen en Dromen draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij ons in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Rozing Wonen en Dromen!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij Rozing Wonen en Dromen

Rozing Wonen en Dromen maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Rozing Wonen en Dromen geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Rozing Wonen en Dromen helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van Rozing Wonen en Dromen

Bonaparte voor elke kamer

Rozing Wonen en Dromen helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Heiloo.


Neem contact op met Rozing Wonen en Dromen

Kom naar Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap