Merk logo

Gordijnen van Artelux kun je kopen bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Artelux presenteert bij Rozing Wonen en Dromen een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en hoofdzakelijk wasbare stoffen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Rozing Wonen en Dromen!

Gordijnontwerp door Artelux

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning. Rozing Wonen en Dromen helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.


Maak een afspraak

Hoogwaardige materialen van Artelux bij Rozing Wonen en Dromen

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zijn de gordijnen bijna allemaal goed te wassen. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

De specialisten van Rozing Wonen en Dromen helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Heiloo.


Neem contact op met Rozing Wonen en Dromen voor meer informatie

Rozing Wonen en Dromen in Heiloo, voor Artelux:

- Gordijnstoffen
- Vouwgordijnstoffen