Vivante uni gordijnstof Kalidas kamerhoog in diverse kleuren in Heiloo

Gordijnen van kamerhoog gordijnstof Kalibas zijn een prachtige aanvulling op je interieur. Deze soepele stof met een licht gecrushte metallic glans is er in 40 mooie kleuren.

vanaf € 101,95
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Op zoek naar een goede basis voor je interieur? Start dan met een mooie set gordijnen in je eigen stijl, met bijvoorbeeld gordijnstof Kalidas. Deze mooie glanzende effen stof is er in uitgesproken kleuren, zoals diep bordeaux, aqua blauw of extreem pink. Er zijn ook de tijdloze basiskleuren zoals beige, taupe of verschilldende grijstonen. De extra hoogte van deze stof, 320 cm, is een toegevoegde waarde voor de steeds hoger wordende plafonds. Wij laten graag allerlei mogelijkheden zien om  jouw gordijnen volledig tot zijn recht te laten komen.

Gordijnen hebben een sfeerverhogende werking. Daarbij dragen gordijnen bij aan privacy.

Rozing Wonen en Dromen in Heiloo weet alles over raamdecoratie en hun toepassingen. We meten de raambekleding precies voor je in en zorgen dat je er geen omkijken naar hebt totdat het perfect hangt. In onze winkel vind je een uitgebreide stalencollectie om inspiratie op te doen.

Meer informatie
EAN 9900000317430
Kenmerken

Samenstelling: 54% cotton / 43% polyester / 3% metalic

Krimptolerantie: 1%

Lichtechtheid: 5

Merk Vivante
Stofmaat 320 cm
Wassymbolen     30 graden fijne machinewas
    niet bleken
    niet in de wasdroger
    speciaal chemisch reinigen P
    warm strijken
Type stof Kamerhoog