St. Tropez bank in Heiloo

De St. Tropez kenmerkt zich door zijn vormgeving en afgeronde eiken poten. Deze compleet in Nederland gefabriceerde zitbank biedt vele maatwerkopties, dit maakt de bank verrassend veelzijdig. De St. Tropez is verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.
vanaf € 1.765,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de St. Tropez zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd. De eiken poten van de St. Tropez zijn gevuld met een metalen binnenkern voor extra stevigheid.
Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren afgedekt met katoen tricot. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd.
Wat de bekleding van de St. Tropez betreft hebt u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van Weverij de Ploeg.
Bij maatwerk kunt u onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rug hoogtes.
Meer informatie
EAN 9900000032487
Kenmerken De volgende opstellingen zijn ook leverbaar: loveseat, 2-zits en 2,5-zits.
Afmetingen (zoals afgebeeld):
Hoogte (hoge rug): 81 cm
Diepte: 84 cm
Breedte: 226 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 50-55 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.
Merk New Sity