Sevilla 2 zits bank in Heiloo

Op zoek naar maatwerk? Dan zit je bij de collectie Sevilla goed. Deze bank die in Nederland gefabriceerd is, heeft veel opties die de tweezitter erg veelzijdig maakt. De Sevilla is daarnaast verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.

vanaf € 1.765,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de zitbank en de fauteuils Sevilla zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier.

Zo is de romp gemaakt van beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, zodat er een hele stevige constructie ontstaat.

Een goede vering en vulling van de zitkussens zijn heel belangrijk voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen onderveren afgedekt met katoen tricot.

Uniek is het gebruik van Pantera- en koudschuimproducten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd. Qua bekleding kun je kiezen uit een ruime collectie lederkwaliteiten en uit vele meubelstoffen. Zo zijn er stoffen verkrijgbaar van collectie van Weverij de Ploeg.

Bij maatwerk kun je onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rug hoogtes.
Meer informatie
EAN 9900000285562
Kenmerken

De volgende opstellingen zijn leverbaar: bijzetfauteuil, fauteuil, 2-zits , 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zits.
Afmetingen (2-zits):
Hoogte: 87 cm (hoge rug), 78,5 cm (lage rug)
Diepte: 77 cm
Breedte: 136 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 49-55 cm (52 cm standaard)
Zitbreedte: 110 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

Merk New Sity