Monza fauteuil in Heiloo

De Monza onderscheidt zich door vormgeving en sublieme details. De arm en zijkant vormt een ware eye-catcher door de dubbelgevouwen armleuning. Dit detail is ook doorgetrokken naar de rug van de fauteuil. De Monza fauteuil heeft een actief comfort en is beschikbaar in diverse leer- & stofsoorten.
vanaf € 1.425,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de Monza zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd. Een goede vering en vulling van de zitkussens zijn van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd. Wat de bekleding van de Monza betreft heeft u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van weverij de Ploeg.
Bij maatwerk kunt u onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rug hoogtes.
Meer informatie
EAN 9900000032456
Kenmerken De volgende opstellingen zijn ook leverbaar:
2-zits 2,5-zits en 3-zits.
Afmetingen:
Hoogte (hoge rug): 94 cm
Diepte: 81 cm
Breedte: 74 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 49-55 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.
Merk New Sity