Monza 2 zits bank in Heiloo

De Monza onderscheid zich door vormgeving en sublieme details. De arm en zijkant vormen een ware eye-catcher door de dubbelgevouwen armleuning. Dit detail is ook doorgetrokken naar de rug van de bank. De Monza zitbank heeft een actief comfort en is beschikbaar in diverse leer- & stofsoorten.
vanaf € 1.969,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de Monza zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier. Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste constructie kan worden gegarandeerd.
Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Uniek is overigens het gebruik van Pantera- en koudschuim producten. Hierdoor wordt de kwaliteit, duurzaamheid en het optimale zitcomfort jarenlang gegarandeerd.
Wat de bekleding van de Monza betreft heeft u de keuze uit een ruime collectie lederkwaliteiten en vele meubelstoffen uit de collectie van Weverij de Ploeg.
Deze compleet in Nederland gefabriceerde bank biedt vele maatwerkopties. Bij maatwerk kunt u onder andere kiezen uit: een aanpasbare zithoogte, een verstelbare zitdiepte, een aanpasbaar zitcomfort van zacht tot stevig en verschillende rughoogtes.
Meer informatie
Kenmerken De volgende opstellingen zijn ook leverbaar: fauteuil, 2,5-zits en 3-zits.
Afmetingen (zoals afgebeeld):
Hoogte (hoge rug): 94 cm
Diepte: 81 cm
Breedte: 134 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 49-55 cm
De maten zijn circa maten.
Prijs-, kleurwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.
EAN 9900000032470
Merk New Sity